Logo

OKER&GOUD

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio die naast het ontwerpen van interieurs ook ondersteuning biedt tijdens de verbouwing.

Dankzij veel ervaring met de vastgoedmarkt, met name nieuwbouwwoningen/-appartementen, is OKER&GOUD bekend met het nieuwbouwtraject en het Bouwbesluit. Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en de vele keuzes die kopers krijgen. Ontwerpen die wij maken, zullen realistisch en persoonlijk zijn, maar vooral de keuzes makkelijker maken.

Ook projectontwikkelaars en makelaars kunnen wij ondersteuning bieden bij het maken van verkooptekeningen. Dan denken wij mee over de nieuwe potentiële kopers en hoe deze wensen te wonen.

Over mij

De reden dat ik interieurarchitect ben geworden, is omdat je binnen dit creatieve vakgebied veelzijdig moet zijn, waarbij aandacht voor de detaillering net zo belangrijk is als het complete geheel. Mijn doel is om het optimale uit een ruimte te halen, waarbij respect voor het pand centraal staat, evenals de wensen van de klant. Ik probeer het wow-effect te creëren zonder dat het ontwerp trendgevoelig is en zonder dat de functie van de ruimte verloren gaat. Jezelf kunnen zijn en je fijn voelen in de ruimte moet het eindresultaat zijn.

Kimberly van der Velden
Registratie architectenregister: 4.201019.005

Advies, ontwerp
en een back-up
tijdens je
verbouwing
Top