Logo

OKER&GOUD

OKER&GOUD is een interieurontwerp-studio gevestigd in de Hoeksche Waard. Onze passie voor interieurarchitectuur gaat verder dan alleen deze regio. We zijn trots om actief te zijn in de regio’s Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Breda, Middelharnis en Bergen op Zoom. En wie weet voegen we binnenkort jouw regio toe aan ons portfolio! Naast het creëren van prachtige interieurs, bieden wij ook ondersteuning tijdens het verbouwingsproces.

Heb je plannen om je huis te verbouwen, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je op zoek naar een binnenhuisarchitect om je verbouwingsplannen op papier te zetten, zodat de aannemer ermee aan de slag kan gaan, dan kunnen wij je helpen.

Met onze ruime ervaring in de woonbranche, vooral op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten, is OKER&GOUD goed bekend met de ontwikkelingen in de interieurbranche, het nieuwbouwproces en het Bouwbesluit. We weten welke mogelijkheden er zijn en welke keuzes gemaakt moeten worden. Onze ontwerpen zijn realistisch, persoonlijk en maken de keuzes makkelijker. Bij OKER&GOUD hebben we verschillende diensten om je te ondersteunen zodat je grip krijgt op het eindresultaat, de werkzaamheden en de planning. Laten we samen kijken hoe we je kunnen ondersteunen en de verbouwing minder stressvol kunnen maken.

Ook werken we geregeld samen met projectontwikkelaars, architecten en makelaars. We denken mee over de wensen van potentiële kopers. We maken prachtige sfeerplattegronden, lichtplannen en kunnen daaropvolgend 3D-visuals van de interieurs creëren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en plan een vrijblijvend gesprek.

Kimberly van der Velden

Sinds 2014 mag ik mezelf interieurarchitect noemen. In de afgelopen jaren heb ik prachtige interieurs ontworpen en veel mensen geholpen bij het verwezenlijken van hun droomhuis of kantoor. In het jaar 2020 heb ik ervoor gekozen om mijn passie voort te zetten door mijn eigen bedrijf OKER&GOUD op te richten.

Naast het ontwerpen, breng ik ook veel tijd door op bouwplaatsen en in werkplaatsen. Op die manier blijf ik nauw betrokken bij het proces, maar ook ben ik geïnteresseerd in hoe dingen gemaakt worden. En dat is ook mijn kracht: als ik iets ontwerp, heb ik ook een goed idee van hoe het gerealiseerd kan worden. Dat zorgt ervoor dat ik ook nadenk over verbindingen of hoe we een overgang van materialen kunnen maken zonder dat er strips of hoogteverschillen nodig zijn. En dat resulteert in een hoogwaardig interieurontwerp.

 

Registratie architectenregister: 4.201019.005

Advies, ontwerp
en een back-up
tijdens je
verbouwing
Top